Õppematerjalid

Eesti Võrkpalli Liit koostöös Eesti Koolispordi Liiduga filmis esmaspäeval (7.12.2015) Kalevi Spordihallis võrkpallialaseid klippe, mis saavad õppematerjaliks kõigile Eesti koolide kehalise kasvatuse õpetajatele. Sellega seoses paluti abi Tallinna Lilleküla Gümnaasiumilt ja Võrkpalliklubi „Täht“ lastelt, kes saaksid vajalikke võrkpallielemente ette näidata koos tippvõrkpalluritega.
Suured tänud kõigile abilistele, videoklipp valmib jaanuaris.
Projektis osalesid: Matthias Karu, Mattias Kiviselg, Kristofer Kuusik, Sander Rooman, Villem Kallaste, Joonah Marten Üprus, Magnus Liivanurm, Tristan Pops, Kaspar Mathias Korrol, Sander Soodla, Ragnar Martinson, Oliver Paim, Paul Roosman, Õnne Heintalu, Marita Vahtra, Johann Mathias Üprus, Martin Väli, Markus Helde, Marcella Raud, Marleen Vompa, Mihkel Vaher, Oscar Leemets, Tamur Viidalepp, Kõue Heintalu,Alexandra Artma
20151207_115151 20151207_104857 20151207_104827
This entry was posted in Uudised. Bookmark the permalink.

Comments are closed.